Fa'afefea ona Fa'a Su'e Su'e ile Windows

Fa'afefea ona Fa'a Su'e Su'e ile Windows

O se tasi o auala e teu ai faamalama o le faʻapipiʻi lea o le drywall i latou, ma a e faia lenei mea, e tatau ona e faʻamaeʻaina tulimanu mafilo tulimanu, o se teuteu fa'auma puipui.E mafai ona e fa'aogaina u'amea po'o palasitika filo, ma fa'apipi'i i fao, fao po'o le fa'apipi'i.Afai e te filifili i se tasi o filifiliga muamua e lua, e te manaʻomia le uʻamea uʻamea, ma e te manaʻomia le palasitika mo le filifiliga mulimuli.Po o le a lava le auala e te faʻaaogaina, o le tipiina lelei ma le faʻamautu o pito o le filo o le ki lea i le faʻamaeʻaina faigofie.Afai e fa'amau pito, e toetoe lava a le mafai ona maua se fa'ai'uga mafolafola.

1. Faʻapipiʻi le puipui mago i luga o le puipui ma le faʻamalama faʻapipiʻi ina ia i ai se va 1/2-inisi i le va o pito o laupepa.Aua ne'i o'i se tasi o laupepa i luga o le isi.

2. Fua le mamao i le va o le pito i luga ma le pito i lalo o le faʻavaa i luga o se tasi o tulimanu pito i se fua faʻamau ma fua lenei mamao i luga o se fasi uʻamea poʻo se palasitika.filo tulimanu.

3. Faailoga le mamao na e fuaina i le pi'o o le umifilo tulimanuma fai maka i se penitala.Tusi laina e sosolo sa'o mai na maka ma se sikuea tu'ufa'atasi.I le isi itu, tusi ni tulimanu 45-tikeri e sasaa ese mai maka.'Oti'oti i luga o laina fa'atasi ma fasi apa.

4. Sausau le mea faapipii i luga o puipui i itu uma e lua o le tulimanu pe afai o loʻo e faʻapipiʻi faʻapipiʻi palasitika.Seti le lopa i le tulaga ma tulei i totonu o le mea fa'apipi'i.Afai o lo'o e fa'apipi'i u'amea u'amea, ave 1 1/4 inisi fa'amago fa'amago sikulima ma se fana fa'amau e fa'amau ai.E tatau ona va le fa'ailoga pe a ma le 12 inisi ma fai sina pi i totonu o le filo.I le isi itu, tu'i fao 1 1/4-inisi le puipui mago ma se samala, vaelua tutusa le mamao.

5. Fa'apipi'i lopa i isi itu e tolu o le faamalama i le auala lava e tasi.Tu'u se mea fa'apipi'i i itu e lua i pito ta'itasi o le filo e taofia ai pito mai le fa'au'u i luga.Afai o lo'o e fa'aogaina le mea fa'apipi'i, fa'apipi'i sina fa'aopoopoga i pito.

6. Fa'alafola se ofu tele o fa'a'a'upega so'o fa'atasi i puipui uma e fau ai tulimanu ta'itasi ma va'ai fa'amago i le pito o le filo i se naifi fa'amago 4-inisi.Fa'agata le fa'afefiloi i le po.

7. Laupeʻa faʻatasi ma le itiiti ifo ma le lua isi peleue faʻatasi.Fa'amago peleue ta'itasi a'o le'i fa'aogaina le isi, ma fa'aaoga se naifi fa'asolosolo lautele mo peleue ta'itasi e fesoasoani ai i le fa'amafola ma fa'afufulu.

8. Fa'asusu le peleue mulimuli i le 120-grit pepa pe'a mago.Fa'apipi'i fua i le puipui, pe a mana'omia, ma fa'amamago.Fa'ato'a fa'apipi'i fa'atasi ma fa'amago puipui, ona vali lea o le puipui.


Taimi meli: Mati-03-2023